SVENSKA ENGLISH

NYHETER


nyheter.png

Tiego söker junior koncernredovisningskonsult och junior utvecklare- Hösten 2019

Tiego söker nu en junior koncernredovisningskonsult och en junior utvecklare som vid sina av sina studier vill vara med och lösa redovisningstekniska problem och bidra i våra kunders operationella utmaningar. Tjänsterna omfattar cirka 40 % i veckan med flexibla arbetstider för att få arbetet att passa ihop med studiernas varierande scheman.

Låter detta intressant? Läs mer om respektive tjänst under ”Rekrytering”

Skicka in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer hålls löpande.

 
nyheter.png

Tiego utställare på Ekonomi & Företagsmässan 2017

Tiego var en av hundra utställare på Ekonomi & Företagsmässan den 28-29 Oktober 2017 på Kistamässan. På mässan deltog flera tusen deltagare för att träffa utställare och lyssna på föreläsningar.

“Det var otroligt roligt att träffa potentiella kunder och att diskutera de behov som företag behöver i sin nuvarande rapportering. Det var även trevligt att ta del av föreläsningarna på mässan som var både inspirerande och informativa.” - Lisa, Koncernredovisningskonsult.

Tack till alla som kom och pratade med oss och som visade stort intresse för Tiegos produkter!

 
Publication2.jpg
 
 
nyheter.png

Tiegos VD gästföreläser på Stockholms Universitet

Den 6 september 2017 deltog Mattias Elfgren, VD, som gästföreläsare på kursen Koncernredovisning och Revision på Stockholms Universitet. Mattias delade med sig av sina erfarenheter av koncernredovisning och diskuterade hur man ska tänka när man bygger en koncernredovisning.

“Vi värdesätter verkligen utbildning då det är viktigt för oss som koncernredovisningskonsulter att hålla oss uppdaterade i vårt dagliga arbete. Därför är det jättekul att vara delaktig i att utbilda framtidens ekonomer och att kunna bidra med praktiska erfarenheter som inte ingår i elevernas läroböcker.” - Mattias Elfgren, VD.

Vi på Tiego är glada att Mattias Elfgren är välkommen tillbaka för att gästföreläsa vid nästa kurstillfälle.

 
Publication3.jpg
 
 

28/8 2017

Tiego välkomnar två praktikanter

Tiego välkomnar Johanna och Natalia, två studenter på Masterprogrammet inom Redovisning från Stockholms Universitet, som kommer att praktisera hos oss på Tiego under höstterminen. “Vi är glada över att Johanna och Natalia kommer att vara hos oss dessa månader och hoppas att dem ska trivas i vårt gäng”, Mattias Elfgren, VD. Johanna och Natalia studerar sitt sista år på Stockholms Universitet.

 

28/8 2017

Tiego välkomnar ny medarbetare

Vi är väldigt glada att välkomna Erik Mellgren till Tiego. Erik har tidigare arbetat som Ekonomiassistent och Redovisningskonsult. Hos Tiego kommer Erik att arbeta som konsult på deltid med frågor som rör koncernredovisning och leasing samtidigt som han slutför sina studier. 

 
nyheter.png
 

tiego deltar på IFRS 16 transition in practice i london

Den 9-10 Maj 2017 deltar Tiego på konferensen IFRS 16 Transition in Practice i London, för att lyssna på vad experter såsom IASB och de största revisionsbolagen i världen har att säga om införandet av IFRS 16 och vad det kommer att innebära för utövare.

“Vi på Tiego värderar kunskap högt och vet att vårt deltagande på konferenser såsom dessa är utav största vikt för vår verksamhet. Detta innebär att vi kan anpassa våra system efter de behov som företag kommer att ha efter övergången till IFRS 16.” - Christian Sondell, Koncernredovisningskonsult.

Tiego är på plats, är du?

FS7A6929_.jpg
 
 

Institutionen för data- och systemvetenskap, Stockholms Universitet

Idag, den 4:e april 2017, har vi på Tiego varit på Institutionen för data- och systemvetenskap hos Stockholms Universitet. Vi letar ständigt efter nya talanger, är du en av dem?

 

Masterkurs i Excel (Uppdaterad)

Den 2:a juni 2017 anordnar Tiego en masterkurs i Excel. Under en heldag visar vi dig hur du snabbt kan komma igång med de mest kraftfulla verktygen i Excel.

 

Utbildning vid Stockholms universitet

Idag, den 14:e mars 2017, har vi på Tiego presenterat hur vi arbetar med koncernredovisning för masterstudenterna på Stockholm Business School. Vi tror att utbildning och arbete kompletterar varandra och ser därför studenterna som en viktig del i vårt arbete.

 
 
nyheter.png

Tiego Traineeship Program 2017

Du som har arbetat eller studerat ekonomi/systemvetenskap kan ansöka och ta del av årets utvecklingsmöjlighet! När du är färdig så kommer du kunna arbeta som Systemutvecklare eller Koncernredovisningskonsult med väldigt goda förmåner i arbetet. Ansök idag!

 
nyheter.png

UTBILDNING I EXCEL OCH TGA - DATUM FASTSTÄLLDA!

19:e och 20:e april 2017 kommer Tiego att anordna en ny kurs inom koncernredovisning i Excel. Veckan därefter, 26 - 27 april 2017, kommer Tiego även att anordna i ny kurs i TGA. Boka din plats redan idag då platserna är begränsade!