SVENSKA ENGLISH

NYHETER


Institutionen för data- och systemvetenskap, Stockholms Universitet

Idag, den 4:e april 2017, har vi på Tiego varit på Institutionen för data- och systemvetenskap hos Stockholms Universitet. Vi letar ständigt efter nya talanger, är du en av dem?

 

Masterkurs i Excel (Uppdaterad)

Den 2:a juni 2017 anordnar Tiego en masterkurs i Excel. Under en heldag visar vi dig hur du snabbt kan komma igång med de mest kraftfulla verktygen i Excel.

 

Utbildning vid Stockholms universitet

Idag, den 14:e mars 2017, har vi på Tiego presenterat hur vi arbetar med koncernredovisning för masterstudenterna på Stockholm Business School. Vi tror att utbildning och arbete kompletterar varandra och ser därför studenterna som en viktig del i vårt arbete

 
 
nyheter.png

Tiego Traineeship Program 2017

Du som har arbetat eller studerat ekonomi/systemvetenskap kan ansöka och ta del av årets utvecklingsmöjlighet! När du är färdig så kommer du kunna arbeta som Systemutvecklare eller Koncernredovisningskonsult med väldigt goda förmåner i arbetet. Ansök idag!

 
nyheter.png

UTBILDNING I EXCEL OCH TGA - DATUM FASTSTÄLLDA!

19:e och 20:e april 2017 kommer Tiego att anordna en ny kurs inom koncernredovisning i Excel. Veckan därefter, 26 - 27 april 2017, kommer Tiego även att anordna i ny kurs i TGA. Boka din plats redan idag då platserna är begränsade!