SVENSKA ENGLISH

BETA-TESTA VÅRA KOMMANDE PRODUKTER

Vi söker ständigt Beta-testare för de nya lösningar som ligger i vår produktpipeline.

Är du intresserad av att testa någon av följande produkter? Ring oss idag eller fyll i formuläret till höger så hör vi av oss. 


icon ienetting.png

Tiego Netting™

Inom en koncern finns allt som oftast många transaktioner som kan hanteras i ett netting-center istället för att alla ska betala varandra. Med TiegoNetting så skickar bolagen in data från kund- och leverantörsreskontran på fakturanr-nivå inkl förfallodatum. Tillbaka får de en bokföringsorder och en uppgift om ett nettobelopp att betala (eller få tillbaka) till (från) nettingcentret. Kör TiegoNetting som en separat modul eller kombinerat med TiegoGroupAccounting. 


forecast.png

Tiego Prognosis™

Budget, forecast, rullande prognoser är alla del av en koncernredovisares vardag. Tiego erbjuder produkten ie-Prognosis som har koncern och dotterföretagsspecifika register för personal, kunder och artiklar. Detta ger koncernen möjlighet att låta hela processen skötas utan sidoordnade system. Välj själv om du vill avkräva lokala controllers / management mycket manuell input eller om de/du hellre ska jobba med parametrar för en snabbare process. 


liquidity.png

Tiego Liquidity™

Kassaflödesanalys i årsredovisningen i all ära – ännu viktigare är att förstå likviditeten i koncernen de närmaste veckorna eller månaderna. Vi har ett verktyg för controllers att både läsa in information och komplettera med information om likvidflöden för den period koncernen vill överblicka. TiegoLiquidity kan köras stand-alone eller i kombination med övriga produkter från Tiego.