SVENSKA ENGLISH
 

KONCERNREDOVISNING

Vi på Tiego brinner för koncernrapportering. Våra system, tjänster och utbildning har utvecklats under många år med ett syfte: att effektivisera och kontinuerligt förbättra rapportering och uppföljning för en koncern. Systemen är byggda för krävande kunder i riskkapital-branschen och på börsen, men lämpar sig lika bra för alla typer av koncerner som vill få ett flödesorienterat system. Använd Tiego eller en partner för implementation eller outsourcing. Vi är kända för att frikostigt dela med oss av erfarenheter som vi samlat upp över åren.

 
Från en av våra kunder:
"Tiegos konsulter är väldigt tillgängliga och kunniga och möter företagets krav på snabbhet och flexibilitet."

 
 
TLE-Package.png

MJUKVARA

TIEGO GROUP ACCOUNTING (TGA)™
 

Excel är fantastiskt kompetent inom databearbetning, och SQL är en etablerad databas för lagring. Vi har kombinerat dessa två ”state-of-the-art” programvaror till något som är lättanvänt och intuitivt.

Med Tiegos program för koncernrapportering får du:

  • en inrapporteringen som går snabbt och smidigt
  • ett system som säkerställer att ditt koncernbokslut blir korrekt
  • stöd för delegerad avstämning av interna mellanhavanden
  • automatiska kassaflödesanalyser och en riktigt bra rapportgenerator

Vi älskar Excel – men har själva upplevt den begränsning som finns i att lagra stora datamängder i Excel-filer.

Intelligensen och data för våra produkter finns i "molnet" via Microsoft Azures SQL-databaser, och informationen publiceras för dig som användare i Excel genom en så kallad ”add-in”.


UTBILDNING

KONCERNREDOVISNING I TGA

Kursen ger dig som är en blivande implementations-, outsourcingpartner eller är en superuser hos en slutkund bra inblick i de flesta av systemets funktioner. Då två dagar inte kommer vara tillräckligt för att träna upp färdigheterna inför en implementation får deltagande företag en egen demodatabas för access under de tre månader utan kostnad för fortsatt träning. 


mattias_elfgren.png

Mattias Elfgren
Redovisningsspecialist & VD
Telefon: +46 8 1213 6801
E-mail: mattias.elfgren@tiego.se

Kontakta oss

LÖSNINGAR TILL OLIKA KUNDKATEGORIER

Vi som arbetar på Tiego är ett antal tidigare revisorer, controllers, redovisningsansvariga och programutvecklare som levererar lösningar till de utmaningar en koncern står inför med konsolidering, rapportering och redovisningsregler. Vi erbjuder en palett av smarta systemlösningar för att underlätta rapportering, beräkningar, analyser och datalagring för nationella eller internationella koncerner. Välkommen att prova Tiegos produkter för effektivare koncernredovisning!

Vi älskar att visa vad vi går för och kommer gärna ut och demonstrerar hur TIEGO GROUP ACCOUNTING och vår utbildning i ämnet kan revolutionera er arbetsprocess.

 

KONTAKTA OSS IDAG!
SKRIV, RING
ELLER FYLL I FORMULÄRET NEDAN

TIEGO AB
 +46 8 1213 68 00
info@tiego.se
Sveavägen 17, 1tr, 111 57 Stockholm